İş Hayatında Koçluk ve Mentorluğun Etkileri Webinarı Yayında!

İş Hayatında Koçluk ve Mentorluğun Etkileri Webinarı Youtube Hesabımızda Yayında! 💜✨
EMCC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı, MCC, Yönetici ve Takım Koçu, Liderlik Eğitmeni, Kurumsal Kültür Danışmanı Demet Uyar, 19 Şubat’ta Akademisyen, Kurumsal Eğitmen, Profesyonel Koç Dilek Çuhadar moderatörlüğünde düzenlenen “İş Hayatında Koçluk ve Mentorluğun Etkileri” webinarında değerli görüşlerini paylaştı.

📌 Kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için webinar kaydı şimdi YouTube kanalımızda!

Kadın Esenliğinde Kurumlarda Konuşulmayanlar | 4 Mart 2025

Kadın Esenliğinde Kurumlarda Konuşulmayanlar | Kadınlar Günü Haftasına Özel Panel 💜✨

EMCC Türkiye olarak, Kadınlar Günü’ne özel düzenlediğimiz panelde, iş dünyasında kadın esenliği konusunda göz ardı edilen konuları ele alıyoruz.

📅 Tarih: 4 Mart 2025
⏰ Saat: 20:00
📍 Zoom kayıt linki bioda!

Konuşmacılar:
🎤 Sibel Yücesan – Fonksiyonel Wellness Koçu (Moderatör)
🎤 Özlem Yeşildere – Mey-Diageo Finans ve Dijital Transformasyondan Sorumlu GMY, ÜnlüCo Yönetim Kurulu Üyesi
🎤 Figen Kırca – Profesyonel Koç, ICF PCC

Kadınların iş hayatındaki esenliği, görünmeyen zorluklar ve çözümler üzerine derin bir sohbet için sizleri de bekliyoruz!

4. İzmir Kadın ve İktisat Kongresi’ndeydik!

EMCC Türkiye Olarak 4. İzmir Kadın ve İktisat Kongresi’ndeydik! Kadınların ekonomik hayattaki rolünü güçlendirmek, sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlamak ve iş dünyasında fırsat eşitliğini desteklemek için İzmir Kadın ve İktisat Kongresi’ne katıldık.

Bu değerli platformda, kadın liderliği, kapsayıcı ekonomi ve koçluğun dönüşüm gücü üzerine görüşlerimizi paylaştık. Kadınların iş hayatındaki varlığını artırmak ve güçlendirmek için çalışmaya devam edeceğiz!

İlham Olan Koçlar Webinarı | 27 Şubat 2025

Koçluğun hayata etkilerini yansıtan dönüşüm hikayeleri: Koçluğun hayata etkilerini yansıtan dönüşüm hikayelerini ele alacağımız bu etkinlikte, koçluk süreçlerinin bireyler ve kurumlar üzerindeki gücünü keşfedeceğiz. Gerçek deneyimler ve ilham veren hikayelerle dolu bu interaktif buluşmada, siz de kendi hikayelerinizi paylaşabilir, profesyonel yolculuğunuza yeni bir bakış açısı katabilirsiniz.

2025 Çalışma Hayatında Esenlik Araştırması

🌟2024 yılında başladığımız ikinicisi düzenlenen Çalışma Hayatında Esenlik Araştırmasına Davetlisiniz!

🌟 EMCC Türkiye ve Mia Araştırma iş birliğiyle düzenlenen \”Çalışma Hayatında Wellbeing\” anketine davetlisiniz. Sadece 10 dakikanızı ayırarak, çalışma hayatında esenlik konusundaki kişisel deneyimlerinizi paylaşın.

GençBizz Lise Girişimcilik Programı Başlıyor!

EMCC Türkiye olarak desteklediğimiz,
GençBizz Lise Girişimcilik Programı ile liseli gençler, bir eğitim öğretim yılı süresince kendi girişimlerini kurarak iş dünyasına adım atıyorlar!
Siz de bu heyecan verici yolculukta gençlere rehberlik etmek, deneyim paylaşmak ve onların kariyer yolculuklarını şekillendirmek ister misiniz?
Genç başarı gönüllü mentoru olarak aramıza katılın!

📅 Tarih: 10 Şubat 2025 Pazartesi
⏰ Saat: 19.00- 20.30
🔗 Kayıt Linki Bioda!